Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  باشگاه خبرنگاران جوان از خرم آباد، جعفر طولابی،فرماندار مرکز لرستان ظهار کرد: هر ساله در هشتم آذرماه مانور زلزله و ایمنی مدارس در سراسر کشور برگزار می‌گردد، امسال نیز این مانور با شعار مدرسه ایمن و جامعه تاب‌آور همزمان با سراسر کشور در شهرستان خرم‌آباد نیز به‌عنوان پایلوت و با تمهیدات پیش‌بینی شده اجرا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار خرم‌آباد برگزاری مانور‌ها را در راستای تقویت آموزش و ارتقا سطح توانمندی دستگاه‌های عمل‌کننده جهت مقابله با حوادث طبیعی دانست و تصریح کرد: نکته حائز اهمیت در این‌گونه برنامه‌ها این است که بایستی نقاط ضعف و قوت و میزان توانمندی دستگاه‌های اجرایی در مدیریت بحران مورد ارزیابی قرار بگیرد.

وی توجه به امر آموزش اعم‌از تخصصی و عمومی، بروزرسانی تجهیزات مقابله با حوادث را یک ضرورت دانست و افزود: تقویت فرهنگ بیمه نیز یک نیاز امروز جامعه در جهت جبران خسارات است.

طولابی با اشاره به برخی موازی‌کاری‌های دستگاه‌های اجرایی در زمان وقوع بحران، بیان کرد: انتظار می‌رود یک مدیریت واحد برای دستگاه‌های اجرایی تعریف شود تا در زمان حادثه از موازی‌کاری جلوگیری شود.

فرماندار خرم‌آباد بر تهیه بانک اطلاعاتی از خانوار‌ها تأکید و عنوان کرد: در مناطق شهری و روستایی این مهم از اهمیت بالایی برخوردار است، تا در زمان بحران کار‌های امدادرسانی و حمایتی به خوبی انجام شود.

وی ادامه داد: برای امدادرسانی پسابحران نیز باید سازمان‌دهی شفاف با مسئولیت‌های مشخص برای دستگاه‌های خدمات‌رسان تعریف شود.

طولابی با بیان اینکه ۵۰ درصد از بافت مسکونی شهر خرم‌آباد فرسوده و فاقد شرایط استحکامات لازم است، افزود: این موضوع باید در دستور کار ویژه برای بازسازی و نوسازی بافت‌های مسکونی قرار گیرد.

فرماندار مرکز لرستان، ادامه داد: در خرم‌آباد ۱۵ منطقه حاشیه‌نشین با مساحت ۲۱۹ هکتار و جمعیتی بالغ‌بر ۱۰۰ هزار نفر وجود دارد که یکی‌از تهدیدات اصلی در زمان وقوع زلزله محسوب می‌شود، به گونه‌ای که با وقوع یک زلزله با ریشتر بالا قطعاً فاجعه رخ خواهد داد.

وی به ساخت‌وساز‌های غیرمجاز و غیرقانونی در حاشیه شهر‌ها اشاره و بر لزوم افزایش نظارت‌ها بر ساخت‌وساز‌ها تأکید کرد.

طولابی تصریح کرد: از همه دستگاه‌های عضو ستاد بحران به ویژه نیرو‌های عملیاتی که در این مانور مشارکت داشتند تشکر و قدردانی کرد.

انتهای پیام/ب

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فرمانداری خرم آباد بافت فرسوده خرم آباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۰۷۷۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرسودگی ۳۰ درصد مدارس گناباد

 

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، رئیس اداره آموزش و پرورش گناباد گفت: با وجود افزایش ۲ برابری سرانه فضاهای آموزشی مدارس گناباد در مقایسه با سطح استانی ولی همچنان حدود ۳۰ درصد از مدارس این شهرستان فرسوده است و باید با مشارکت خیران و از محل اعتبارات دولتی بازسازی شوند.

مجید فدوی افزود: سرانه فضاهای آموزشی آموزش و پرورش به ازای هر دانش آموز در شهرستان گناباد هشت مترمربع است در حالی که این میزان در سطح استانی چهار و سه دهم متر مربع است.

رئیس اداره آموزش و پرورش گناباد ادامه داد: ۴۶۰ میلیارد ریال طی یک سال گذشته برای احداث و بهسازی ۱۳ مدرسه و فضای آموزشی مناطق شهری و روستایی شهرستان گناباد تخصیص یافت.

فدوی گفت: ۲۳۰ میلیارد ریال از این میزان با مشارکت خیران و ۲۳۰ میلیارد ریال و معادل آن هم از محل منابع اعتباری اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان خراسان رضوی تخصیص یافت.

وی در ادامه جهیز و توسعه کارگاه هنرستان دخترانه فدک، توسعه دبیرستان نمونه ذبیحی، احداث و بهسازی دبیرستان و دبستان شهید رفیعی بیدخت، مدرسه ابتدایی بهفر ریابی ، ساخت و تکمیل استخر شهر کاخک، مدرسه خیرساز نوغاب و احداث ۶ چمن مصنوعی را از جمله طرحهایی عنوان کرد که طی یک سال اخیر در گناباد به بهره برداری رسیده است.

رئیس اداره آموزش و پرورش گناباد گفت: احیا و راه اندازی مرکز تونبخشی و روان شناختی آموزش و پرورش شهر بیدخت و خانه معلم شهر کاخک از توابع شهرستان گناباد از دیگر اقدامات این اداره طی این مدت به شمار می‌رود.

دیگر خبرها

  • کار ترانشه حاجی آباد به دستگاه قضا رسید
  • ساخت ۴۶ واحد مسکن محرومان در ۲ بخش سنگر و کوچصفهان
  • نوسازی حدود ۱۷ هزار واحد مسکونی در بافت فرسوده آذربایجان‌غربی
  • چرا تمدن‌ها با گذشت زمان شکننده‌تر می‌شوند؟ (+عکس)
  • ۱۲ هزار و ۶۶۳ واحد مسکونی برای نوسازی در آذربایجان‌غربی ثبت شد
  • انتقادفرماندار شهرستان بستان آباد ازعدم پرداخت وام‌های تکلیفی بر عهده نهاد‌ها
  • ابرپروژه مسکونی تهران در محله یاخچی آباد با ۱۰ هزار واحد ساخته می شود
  • نزدیک به ۱۷ هزار واحد مسکونی در بافت فرسوده آذربایجان‌غربی نوسازی می‌شود
  • فرسودگی ۳۰ درصد مدارس گناباد
  • اعلام آماده‌باش در اصفهان در پی صدور هشدار نارنجی